Студенти Політехніки відвідали онлайн-зустріч з українським хіп-хоп виконавцем Назаром Хассаном

Група зв’язків з випускниками Львівської політехніки
афіша  Назар Хассан

Група зв’язків з випускниками Львівської політехніки продовжує серію зустрічей, у яких колишні студенти розповідають свої історії успіху, надихають, мотивують політехніків, які лише розпочинають професійний шлях. 30 червня організатори події відсвяткували зі студентами завершення сесії приємною та корисною бесідою з українським хіп-хоп виконавцем Назаром Хассаном на сторінці @lpnu_alumni_and_friends в інстаґрамі.

Існують стереотипи, що Львівська політехніка випускає лише успішних технарів. Це неправда. І саме ця онлайн-зустріч допомогла зрозуміти: наші випускники можуть бути відомими у сфері іншій, ніж тій, що зазначена в дипломі. Адже людина, яка сповна віддається своїй справі, є успішною завжди й усюди. Тож із Назаром Хассаном обговорили важливість та перспективи розвитку українського хіп-хопу, пригадали студентські роки та як не проґавити цей перспективний час для самовдосконалення, визначення цілей і дороги на майбутнє. Важливі теми та цікавинки з життєвого досвіду – все це можна переглянути на сторінці @lpnu_alumni_and_friends в Інстаґрам.

Група зв’язків з випускниками Львівської політехніки вкотре переконалася, що такі зустрічі є чудовим майданчиком для налагодження співпраці студентів та випускників нашого університету й запрошує усіх стежити за анонсами майбутніх подій на офіційних сторінках у соціальних мережах Фейсбук та Інстаґрам.

онлайн-зустріч з Назаром Хассаном