Студенти Львівської політехніки розповіли, як проводять час на карантині

Ольга Мацьків, Центр комунікацій Львівської політехніки
карантин

Олег Кузик, другокурсник Інституту комп’ютерних технологій, автоматики та метрології
«Карантин може бути прекрасною нагодою почитати книжки, подивитися фільми, які постійно відкладали. Можна пройти нові онлайн-курс ― зараз їх багато у вільному доступі»

Загалом, нічого надзвичайного поки не відбувається. На цих вихідних я мав би бути в Києві на олімпіаді з лінгвістики, але через заходи безпеки її провели в онлайн-форматі. От я й допомагав з підготовкою задач і перевіркою. Дистанційне навчання теж вимагає часу. Наприклад, уже провели онлайн-лекцію з операційних систем. Є й лабораторні з різних предметів. До того ж ми працюємо над своїми проєктами в командах, це залишається. А ще, як на мене, карантин може бути прекрасною нагодою почитати книжки, подивитися фільми, які постійно відкладали. Можна пройти нові онлайн-курси ― зараз їх багато у вільному доступі.

Анастасія Петрович, другокурсниця Інституту гуманітарних та соціальних наук
«Удосконалюю свою англійську»

Зараз вчимося, використовуючи минулі лекції, деякі вже відбуваються онлайн. Одним з домашніх завдань є проходження тестів у віртуальному середовищі. Окрім цього, я вдосконалюю свою англійську, дивлюся фільми, займаюся спортом. Більше часу виділяю на хатні обов’язки.

Віталій Яремко, третьокурсник Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій
«Під час карантину беру участь у курсах з Java від EPAM»

Часу з’явилося більше, тому вистачає і на навчання, і на додаткові заняття. Під час карантину беру участь у курсах з Java від EPAM та виконую лабораторні роботи. У вільний час я читаю художні книги. Також переглядаю чимало відеороликів англійською, щоб покращити свій рівень знання мови.

Андріана Будиш, другокурсниця Інституту права, психології та інноваційної освіти
«Вважаю, що час на карантині потрібно проводити максимально продуктивно»

Вважаю, що час на карантині потрібно проводити максимально продуктивно. Я витрачаю його на саморозвиток і навчання. Багато онлайн-ресурсів, таких як Coursera, Prometheus, відкрили безкоштовний доступ до чудових курсів,тренінгів і лекцій. Там можна довідатись чимало потрібної інформації як для покращення професійних навичок, так і для загального розвитку.

Данило Ваврів, третьокурсник Інституту гуманітарних та соціальних наук
«Спостерігаю за боротьбою органів місцевої та центральної влади з поширенням COVID-19»

Упродовж карантину я займаюся розвитком ГО «ЙОДА», пишу курсову, навчаюся. А ще вдається більше часу виділити на сон. Ну і, звичайно, спостерігаю за боротьбою органів місцевої та центральної влади з поширенням covid19.

учасники опитування учасники опитування учасники опитування учасники опитування учасники опитування