Студенти Львівської політехніки навчатимуться на норвезьких програмах в університеті Østfold University College

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Студенти Політехніки навчатимуться на норвезьких програмах

Делегація норвезького університету Østfold University College зустрілася з ректором Політехніки Юрієм Бобалом. Вона прибула з міста Галден, що на південь від Осло, де розміщений університетський коледж. Цей візит – фактично підтвердження співпраці університету із Львівською політехнікою, за програмою якої українські військовослужбовці послуговуються різними кваліфікаційними перепідготовками і вивчають англійську мову.

Відтак норвезькі колеги ініціювали новий спільний проєкт – магістерську програму з міжнародної економіки, менеджменту та дигіталізації. Наприкінці минулого року вдалося підготувати заявку на цю програму і подати її до норвезької організації, що курує дослідження й освіту при міністерстві освіти і науки їхньої країни, і здобути грант на напрацювання дворічної програми. Ця програма передбачає мобільність студентів обох країн. Початком стане навчання впродовж семестру в університеті Østfold University College двох студентів-економістів Політехніки. Відповідно, один студент з університету прибуде опановувати ази нашої науки до Львівської політехніки. Згодом програма матиме довший термін.

Представники норвезької освіти перебуватимуть у Львові до кінця тижня і матимуть заплановані зустрічі не лише у Політехніці, а й з представниками міського й обласного керівництва, деяких міжнародних підприємств. Однак найбільше зосередяться на конкретних напрацюваннях спільної програми з нашим університетом.

Студенти Політехніки навчатимуться на норвезьких програмах Студенти Політехніки навчатимуться на норвезьких програмах Студенти Політехніки навчатимуться на норвезьких програмах Студенти Політехніки навчатимуться на норвезьких програмах Студенти Політехніки навчатимуться на норвезьких програмах Студенти Політехніки навчатимуться на норвезьких програмах Студенти Політехніки навчатимуться на норвезьких програмах Студенти Політехніки навчатимуться на норвезьких програмах Студенти Політехніки навчатимуться на норвезьких програмах Студенти Політехніки навчатимуться на норвезьких програмах Студенти Політехніки навчатимуться на норвезьких програмах Студенти Політехніки навчатимуться на норвезьких програмах Студенти Політехніки навчатимуться на норвезьких програмах