Студенти-обліковці Львівської політехніки стали призерами Всеукраїнського конкурсу наукових робіт

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Чернігівська політехніка

На підставі листа Державної наукової установи «Інституту модернізації змісту освіти» від 30.01.2023 № 21/08-118 про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році Національний університет «Чернігівська політехніка» провів Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування».

Конкурс відбувався на базі кафедри економіки, обліку і оподаткування методом рецензування та оприлюднення рейтингового списку наукових конкурсних робіт (без проведення підсумкової конференції).

Для участі в конкурсі надіслано 80 наукових робіт (90 авторів). Від кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки у конкурсі взяли участь троє студенток, які подали такі наукові роботи:

  • Ольга Стецюк: «Фінансове шахрайство на підприємстві: оцінювання ризику виникнення, ідентифікація під час аудиту та способи запобігання» (науковий керівник – к.е.н., професор Володимир Чубай);
  • Анастасія Дунаєвська: «Розвиток та актуальність розкриття фінансової звітності на підставі таксономії за МСФЗ» (науковий керівник – к.е.н., доцентка Наталія Микитюк);
  • Дарина Майковець: «Облік фінансування діяльності небюджетних неприбуткових організацій в Україні» (науковий керівник – к.е.н., доцентка Ольга Височан).

За результатами рецензування наукових конкурсних робіт рішенням Галузевої конкурсної комісії сформовано рейтинговий список.

Конкурсну роботу Ольги Стецюк нагороджено дипломом ІІ ступеня. Також команда Львівської політехніки здобула диплом ІІІ ступеня у загальнокомандному заліку.

Вітаємо переможців та їхніх керівників із перемогою та бажаємо майбутніх наукових звершень!