Студенти Львівської політехніки з доцентом катедри української мови відвідали концерт до Дня матері

Катедра української мови Львівської політехніки
Фото з концерту

Студенти Львівської політехніки (груп СК-11 та МІ-11) зі своїм викладачем української мови, доцентом Софією Булик-Верхолою побували на неймовірно зворушливому і надзвичайно емоційному концерті до Дня матері у Львівському музичному фаховому коледжі імені С.П. Людкевича.

Анастасія Єсип, студентка групи СК-11, поділилась своїми враженнями:

«Мати... Скільки турботи й спогадів містить це слово. Вона поряд з нами на кожному кроці нашого життя. Її ласка й тепло зігріває у найскладніші часи. Вона завжди зрозуміє, втішить і буде любити, незважаючи ні на що.

В Україні, за традицією, у другу неділю травня відзначають День матері – найрідніше свято року. Напередодні цього дня, 9 травня, у Великій залі Львівського музичного фахового коледжу імені Станіслава Людкевича відбувся чудовий та зворушливий концерт, приурочений до свята найближчих та найдорожчих людей у житті кожного – наших матусь. На сцені зали, яку надзвичайно красиво розписав на початку ХХ століття Модест Сосенко, прозвучали твори українських композиторів у виконанні «Людкевич-хору» під керівництвом Оксани Долішної. Прониклива духовна музика й ліричні пісні, що оспівують материнську любов, зокрема «Балада про Мальви» Володимира Івасюка на слова Богдана Гури та «Чорнобривці» Володимира Верменича на вірші Миколи Сингаївського, викликали найтепліші спогади про матерів та торкнулися душі кожного присутнього. Особливо вразила глибока поезія Ілони Ельтек, яка створила магічну атмосферу в залі. А неймовірне аранжування Василя Чучмана дивовижно підкреслило красу української музики.

Концерт до Дня Матері у Львівському музичному фаховому коледжі імені Станіслава Людкевича став незабутнім подарунком для всіх матерів за їхнє щире добро і світло, нескінченні турботи, смиренне терпіння, неосяжну любов і безмежну відданість, а для всіх присутніх це музично-поетичне дійство закарбується в пам’яті митями щирих емоцій, поваги, тепла, вдячности.

Дякую талановитим учасникам та організаторам концерту, а також нашому викладачеві української мови Софії Булик-Верхолі за можливість насолодитись чудовим концертом і вкотре згадати все те, що роблять для нас Матері».

Фото з концерту Фото з концерту Фото з концерту Фото з концерту Фото з концерту Фото з концерту