Студенти Національного університету «Львівська політехніка» побували в Будинку уряду України

Колегія та профком студентів і аспірантів Львівської політехніки
зустріч із Першим віце-прем’єр-міністром України Степаном Кубівим

5 травня 2017 року члени Колегії та профкому студентів і аспірантів Національного університету «Львівська політехніка» відвідали Будинок уряду України, де мали зустріч із Першим віце-прем’єр-міністром України Степаном Кубівим.

Студенти-активісти передали лист-звернення до Першого віце-прем’єра, у якому викладено проблемні питання реформи стипендіального забезпечення. Зустріч була тривалою і продуктивною, адже питань було багато.

Степан Кубів, який не один рік співпрацює зі студентством і неодноразово доводив щирість своїх намірів, зі свого боку запевнив, що питання, з якими звернулись активісти Колегії та профкому студентів і аспірантів Львівської політехніки, є одними з пріоритетних і повинні бути розглянуті, оскільки стипендія у наш час – не розкіш, а соціальна складова, яка необхідна студентам.

Також спілкувались про стан економіки у нашій країні та перспективи її розвитку, а також про можливість стажування студентів у Кабінеті міністрів України.

Випала можливість студентам поспілкуватися з Президентом України (2005 – 2010 рр.) Віктором Ющенком, де співбесідники обговорили доволі актуальну проблему сьогодення – національної ідентичності, а також вкотре звернулись до витоків української державності.

зустріч із Першим віце-прем’єр-міністром України Степаном Кубівим зустріч із Першим віце-прем’єр-міністром України Степаном Кубівим зустріч із Першим віце-прем’єр-міністром України Степаном Кубівим