Студенти Львівської політехніки першими отримають транспортні ЛеоКарти

ЛКП «Львівавтодор»
ілюстрація статті

Минулого тижня відбулася зустріч представників команди Електронного квитка ЛеоКарт та студентської профспілки Національного університету «Львівська політехніка».

Голова профкому студентів і аспіратів Настя Вакарчук та заступник голови колегії студентів Андрій Ямнич обговорили з командою Електронного квитка ЛеоКарт подальші механізми співпраці по централізованому збору документів для виготовлення студентських ЛеоКарт.

В результаті:

  • Обговорили залучення студентської профспілки до роботи з командою е-квитка ЛеоКарт ЛКП «Львівавтодор».
  • Узгодили механізм централізованого збору пакетів документів для оформлення студентського квитка ЛеоКарт.
  • Вирішили, яким чином оперативніше отримувати зворотній зв’язок від студентів Львівських ВНЗ та як ефективно скоординувати подальші спільні дії для максимальної зручності оформлення, отримання та використання студентами Електронного квитка у громадському транспорті Львівської громади.

Варто зазначити, що студенти Львівської політехніки перші проявили ініціативу та надіслали ЛКП «Львівавтодор» лист з пропозицією про співпрацю щодо централізованої подачі пакетів документів на отримання студентських ЛеоКарт. Відповідно, вони першими отримають студентські транспортні картки для користування громадським транспортом міста Львова.

Також повідомляється, що студенти зможуть отримати свої картки в університеті. ЛКП «Львівавтодор» незабаром розпочне централізовану видачу таких карток.