Студенти Львівської політехніки борються за поїздку до Італії у рамках проекту «Архітектор»

За матеріалами сайту 032.ua
фото студентів Львівської Політехніки в аудиторії

У другому турі освітнього конкурсу «Архітектор 2019», який відбувся 20 грудня, взяли участь студенти з 25 архітектурно-будівельних вишів України. Конкурс, організований благодійним Фондом Бориса Колеснікова, має на меті підтримати студентів технічних спеціальностей, допомогти талановитій молоді заявити про себе, отримати корисний досвід, зацікавити роботодавців або потенційних інвесторів.

До другого туру пройшли 327 студентів архітектурних і будівельних спеціальностей, зокрема й з Національного університету «Львівська політехніка». Конкурсанти виконали творче завдання від експертної ради: в мотиваційному есе описали свої плани і прагнення, підходи до розв’язання архітектурних або будівельних завдань. Учасники проявили творче мислення і професійні знання, щоб довести, що вони заслуговують перемоги в конкурсі і поїздки до Мілана.

– У своєму есе розповів, як вперше почув від своїх знайомих про проект Фонду, захотів перевірити свої сили, розкрити свій творчий потенціал. Я впевнено йду до перемоги, роблю все можливе, щоб стати кращим. Хочу відвідати Італію, познайомитися з людьми, які мене надихнуть, – розповів учасник конкурсу «Архітектор 2019» Валерій Шабуневич.

Після підбиття підсумків другого туру експертна рада назве імена фіналістів «Архітектора». У фіналі вони виконають завдання зі створення міського парку. Автори тридцяти найцікавіших рішень отримають дипломи і поїздку до Мілана.