Студенти коледжів Львівської політехніки успішно виступили на Спортивних іграх України зі швидких шахів

Коломийський політехнічний коледж Львівської політехніки
шаховий турнір

13–15 червня 2019 року у Львівському екологічному коледжі відбулися Спортивні ігри України серед студентів коледжів і технікумів зі швидких та блискавичних шахів.

Команда Івано-Франківської області була сформована на базі чемпіона області – команди Коломийського політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» (троє з чотирьох учасників).

У турнірі зі швидких шахів з контролем часу 10 хв + 10 сек за кожен зроблений хід команда посіла четверте місце. В особистому заліку на першій шахівниці студент Коломийського політехнічного коледжу Роман Стефурак став чемпіоном України.

У турнірі з блискавичної гри в шахи з контролем часу 3 хв + 2 сек за кожен зроблений хід команда Івано-Франківської області поділила ІІІ–IV місця із шахістами Дніпропетровської області, а в особистому заліку Роман Стефурак став срібним призером.

Своїм виступом у Львові команда шахістів зберегла перше місце для Івано-Франківської області в комплексному заліку Спортивних ігор України серед студентів коледжів та технікумів.

А у збірній команді Хмельницької області були чотири студенти Хмельницького політехнічного коледжу Львівської політехніки. Студент коледжу Вадим Горай виборов треті місця у змаганнях з блискавичних шахів та швидких шахів. Загалом хмельничани посіли п’яті місця з блискавичних шахів та швидких шахів і VI загальнокомандне місце.

шаховий турнір команда шахістів