Студенти Хмельницького політехнічного коледжу отримали сертифікати Cisco про проходження курсу IT Essential

Хмельницький політехнічний фаховий коледж Львівської політехніки
Фото із вручення сертифікатів

8 червня 17 слухачів Академії Cisco у Хмельницькому політехнічному фаховому коледжі Національного університету «Львівська політехніка» завершили навчання й отримали Сертифікати Cisco про проходження курсу IT Essential. Академія Cisco – це американська транснаціональна компанія, одна з найбільших у світі, що спеціалізуються в галузі високих технологій, розробляють і продають мережеве обладнання.

Слухачі курсу IT Essential 7.01 2021 опрацювали 14 розділів, 50 практичних робіт і 29 інтерактивних завдань, використовуючи такі інструменти навчання як реальні персональні комп’ютери, ноутбуки, мобільні пристрої, принтери, мережеве обладнання, віртуальний десктоп, гіпервізори та Cisco Packet Tracer 8.0 – інноваційний інструмент симуляції та віртуалізації. Слухачі, які на фінальному іспиті набрали більше 60% правильних відповідей, були нагороджені похвальним листом від генерального директора Cisco Systems Чака Роббинса.

Після завершення курсу студенти закріпили такі знання і навики:

  • підбір і встановлення відповідних компонентів для збирання, ремонту та модернізації персонального комп’ютера;
  • застосування інструментів і методів для профілактичного обслуговування і усунення несправностей персональних комп’ютерів;
  • виконання встановлення, налаштування, технічного обслуговування і усунення несправностей операційних систем Linux, ОС Х, Windows;
  • розуміння принципів роботи локальних мереж і налаштування обладнання для підключення до локальних мереж;
  • налаштування пристроїв для підключення до Інтернет і хмарних сервісів;
  • налаштування, ремонт, оновлення, обслуговування і усунення несправностей на ноутбуках і мобільних пристроях;
  • забезпечення базової безпеки комп’ютерів, мереж та даних;
  • встановлення, налаштування, обслуговування та усунення несправностей мережевих принтерів.

Поєднавши два документи про освіту, сертифікат Академії та диплом Хмельницького політехнічного фахового коледжу, випускники значно покращують свої стартові умови для гарного працевлаштування.