Студенти Хмельницького політехнічного коледжу передали бійцям ЗСУ маскувальні сітки та інші необхідні речі

За матеріалами сайту 1NEWS
Допомога для Збройних сил України

Студенти і викладачі Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету «Львівська політехніка» вирішили допомогти бійцям штурмової поліцейської бригади на передовій і виготовили на їхній запит необхідні речі, які допоможуть нашим воїнам полегшити побут і краще виконувати поставлені завдання.

З початку повномасштабного вторгнення студенти та викладачі коледжу у вільний від навчального процесу час активно волонтерять: виготовляють маскувальні сітки відповідно до сезону, роблять окопні свічки та розпалювачі й навіть буржуйки. Деякі з корисних речей і пристосувань є власними розробками студентів.

Волонтерську допомогу студенти передають різним бойовим підрозділам з Хмельниччини, зокрема й бійцям штурмової бригади «Лють».

Поліція Хмельницької області вже давно активно співпрацює з політехнічним коледжем: поліцейські проводять для студентів лекції та зустрічі з патріотичного виховання, кібербезпеки та інших важливих тем.

Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України