Студенти кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності ІНЕМ відвідали митний пост «Городок»

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
на екскурсії

Студенти кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності 13 листопада відвідали відділи митного оформлення (ВМО) № 1 та № 2 митного поста «Городок». Візит на митницю проходив у рамках Меморандуму про співпрацю між Національним університетом «Львівська політехніка» та Львівською митницею Державної фіскальної служби.

Інспектори митниці розповіли студентам про вдосконалені митні процедури, використання технічних засобів митного контролю, а також про автоматизовану систему митного оформлення. Крім того, студенти довідалися про роботу митного складу і складу тимчасового зберігання.

– Ми багато дізналися про співпрацю митниці із суміжними службами та представниками зовнішньо – економічної діяльності. Загалом, жива дискусія дала відповіді на багато питань, як від викладачів, так і студентів, – розповів один із учасників тренінгу.

Присутні могли ознайомитись та оцінити переваги митного оформлення вантажів і транспортних засобів у підрозділах. Студенти отримали новий досвід і знання щодо роботи митного поста, отримали професійні та фахові відповіді на поставлені запитання.

Візит на митницю Візит на митницю Візит на митницю Візит на митницю