Студенти кафедри ТТАЕ – серед переможців І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

Кафедра теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій
Заставка до матеріалу

На виконання Наказу Міністерства освіти і науки України № 1179 від 05.11.2021 р. в Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся підсумковий етап І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчального року, зокрема спеціальності «Енергетика» у секції «Теплоенергетика» та спеціальності «Енергетичне машинобудування» у секції «Енергогенеруючі технології та установки».

Відповідно до наказу ректора Університету № 469-1-03 від 03.10.2022 р. до переліку переможців першого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 н.р., який проходив у Львівській політехніці, були внесені студенти Інституту енергетики та систем керування, зокрема кафедри теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій.

Спеціальність «Енергетика»

  • Студентка групи АЕАЕ-21 Анастасія Олексенко (здобувачка другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 143 «Атомна енергетика») нагороджена дипломом І ступеня (науковий керівник – к.т.н., доцент кафедри теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій Марта Кузнецова). Тема наукової роботи – «Вплив теплофізичних характеристик паливної та охолоджуючої солей на конструктивні особливості первинного теплообмінника для рідкосольового ядерного реактора».

  • Студентка групи ТЕТЕ-21 Валерія Каряка (здобувачка другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 144 «Теплоенергетика») нагороджена дипломом ІІ ступеня (науковий керівник – к.х.н., доцент кафедри теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій Тетяна Коваленко). Тема наукової роботи – «Розрахунок системи сонячного теплопостачання для житлового будинку».

  • Студент групи ТЕТЕ-21 Іван Шийка (здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 144 «Теплоенергетика») здобув диплом ІІІ ступеня (науковий керівник – к.т.н., доцент кафедри теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій Тетяна Римар). За результатами наукової роботи він зробив доповідь на тему «Дослідження гідродинаміки і теплопередачі дисперсної нанорідини з γ-глинозему у річковому горизонтальному колекторі теплового насосу».

Спеціальність «Енергетичне машинобудування»

  • Студент групи ТЕТЕ-21 Іван Шийка (здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 144 «Теплоенергетика») здобув диплом І ступеня (науковий керівник – к.т.н., доцент кафедри теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій Тетяна Римар). За результатами наукової роботи він зробив доповідь на тему «Теплові та транспортні характеристики нанорідини «вода – TiO2» у горизонтальному колекторі Slinky теплового насосу».

Кафедра теплоенергетики, теплових та атомних електричних станцій Львівської політехніки вітає своїх студентів з перемогою та пишається їхніми науковими здобутками!

Диплом переможця Диплом переможця Диплом переможця Диплом переможця
Приєднані файли