Студенти кафедри технології органічних продуктів ІХХТ відвідали виробництво ТзОВ «Кумпель»

Кафедра технології органічних продуктів Львівської політехніки
Фото з відвідин

Вдосконалення практичних навичок в умовах виробництва є запорукою успішного засвоєння теоретичного матеріалу, формування висококваліфікованих фахівців для харчових виробництв. Приємно тішить, що в умовах напруженої ситуації в країні студенти, викладачі, роботодавці намагаються максимально реалізувати компетентності освітньо-професійних програм.

Добрим практичним досвідом для студентів групи ХР-31 (спеціальність 181 «Харчові технології») кафедри технології органічних продуктів Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки є відвідання виробництв харчової галузі в рамках навчальної практики. Так, студенти-бакалаври разом із професоркою кафедри, д.т.н. Лілією Шевчук відвідали виробничі потужності пивоварні «Кумпель» у місті Львові.

Крафтова пивоварня «Кумпель» відома на Львівщині й за межами регіону якісним та автентичним пивом. З дня заснування у 2008 році й до сьогодні технологи і пивовари зберігають усі традиції, увагу до якості та крафтовий підхід. Студенти мали змогу побувати в усіх відділеннях пивоварні, ознайомитися з етапами підготовки сировини, виготовлення та зберігання пива.

Головний пивовар ТзОВ «Кумпель», к.т.н., випускник кафедри технології органічних продуктів Тарас Фалик розповів про застосування одержаних теоретичних знань на практиці, в умовах реального виробництва. Студенти змогли ознайомитися з методами контролю й дотриманням відповідності встановленим нормам і показникам процесів пивоваріння на всіх етапах виробництва – від вхідного контролю сировини та матеріалів до відвантаження готової продукції. На завершення обговорили можливості подальшої співпраці, залучення студентів-випускників, викладачів до програм стажування на ТзОВ «Кумпель».