Студенти кафедри ТБСФБ пройшли стажування у науково-виробничому підприємстві «Єнамін»

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото зі стажування

Цьогоріч упродовж липня-серпня в рамках продовження угоди кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій Львівської політехніки про співпрацю з TOB «Науково-виробниче підприємство «Єнамін» було організовано стажування для студентів ІІ–IV курсів бакалаврату і ІІ курсу магістратури спеціальностей 162 «Біотехнології та біоінженерія» і «226 Фармація, промислова фармація» в лабораторіях цього підприємства.

Під час стажування студенти отримали практичні навички роботи на різноманітному сучасному лабораторному обладнанні, розширивши розуміння ролі хіміків у науково-дослідних лабораторіях сучасних хімічних та біофармацевтичних виробництв.

Студенти практично реалізовували поставлені завдання з використанням різних методів медичної хімії, тонкого органічного синтезу, ознайомилися з аналітичними методами досліджень та очищення сполук.

Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування Фото зі стажування