Студенти кафедри політології та міжнародних відносин зустрілися з депутатами Львівської міської ради

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото з відвідин ЛМР

Студенти кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних і соціальних наук першого (бакалаврського) освітнього рівня освітньої програми «Міжнародні відносини» відвідали Львівську міську раду.

Студенти поспілкувалися з депутатами про можливості для молоді, волонтерство у час війни та розвиток міста загалом. Говорили також про роль місцевого самоврядування та повноваження депутатського корпусу. Цікавилися, як здобувачам вищої освіти долучитися до молодіжних проєктів, розвивати міжнародну співпрацю міста.

Депутати відповіли на запитання студентів та підтримали зацікавлення молоді у розв’язання проблем Львова та вдосконаленні місцевого самоврядування. Депутат Любомир Мельничук зауважив, що молодь має гарну можливість долучитися до низки проєктів, які реалізує Львівська міська рада, також студенти можуть ініціювати й реалізовувати власні ідеї.

Такі зустрічі є важливими для студентів, оскільки сприяють залученню молоді до суспільно-політичного життя на місцевому рівні, кращому усвідомленню європейської інтеграції, розвитку міжрегіональної співпраці.

Щиро вдячні депутатам Львівської міської ради Любомирові Мельничуку, Юрію Мартинюку, Юрію Лукашевському та Володимиру Гою за цікаву зустріч із нашими студентами, за обмін досвідом, поради і настанови!

Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР Фото з відвідин ЛМР