Студенти кафедри політології та міжнародних відносин взяли участь у квесті до святкування Дня Європи

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото із квесту

Студенти освітньої програми «Міжнародні відносини» кафедри політології та міжнародних відносин Національного університету «Львівська політехніка» взяли участь у квесті до святкування Дня Європи, який організувала Львівська обласна рада за підтримки Клубу активного відпочинку Адреналін (KAVA).

У рамках заходу, виконуючи інтерактивні завдання, студенти відвідали Почесне консульство Нідерландів, Почесне консульство Франції, поспілкувались із консулами, представниками громадських організацій та влади. Також у Палаці мистецтв шукали за описом прапор країни й малювали його на мольберті та виконували інші цікаві завдання.

Після завершення змагань учасників привітали й відзначили у сесійній залі Львівської обласної ради. Команда від кафедри політології та міжнародних відносин у змаганні здобула третє місце, студенти отримали заохочувальні призи, сертифікати на два квитки до Берліна від компанії East West Eurolines та сертифікат на відвідування Дому Франка.

Щиро дякуємо Львівській обласній раді, зокрема відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва, за цікавий нестандартний захід і за можливість нашим студентам взяти в ньому участь!

Фото із квесту Фото із квесту Фото із квесту Фото із квесту Фото із квесту Фото із квесту Фото із квесту