Студенти кафедри ПМВ взяли участь у ІІ Одеській міжнародній зимовій школі з проблем контролю над озброєннями

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Фото із заходу

17–19 лютого 2022 року студенти-бакалаври кафедри політології та міжнародних відносин Інституту гуманітарних та соціальних наук Львівської політехніки (освітня програма «Міжнародні відносини») Діана Перегіняк та Ольга Власенко взяли участь у ІІ Одеській міжнародній зимовій школі «Контроль над озброєннями та нерозповсюдження: від базового до розширеного», яку проводив Одеський центр з нерозповсюдження при Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова за підтримки Шведського управління радіаційної безпеки та Департаменту Сполучених Штатів Америки.

Студенти мали можливість послухати цікаві доповіді зарубіжних експертів з проблеми ядерної зброї, контролю над озброєннями та нерозповсюдження, дізнатись про ядерні стратегії сучасних держав, особливості глобальних та регіональних ядерних викликів. Також значну увагу було приділено практичним питанням переговорного процесу під час спеціальної сесії ООН.

Щиро вдячні доценту кафедри міжнародних відносин Інституту соціальних наук Одеського національного університету імені І.І. Мечникова Поліні Сіновець за надану можливість для наших студентів!

Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу Фото із заходу