Студенти кафедри політології та міжнародних відносин волонтерять у центрі CAMP Ostróda в Польщі

Кафедра політології та міжнародних відносин Львівської політехніки
Студенти кафедри ПМВ волонтерять у Польщі

З початку війни студенти спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Інституту гуманітарних і соціальних наук Національного університету «Львівська політехніка», які навчаються за програмою подвійних дипломів у Вармінсько-Мазурському університеті міста Ольштина (Республіка Польща) з ініціативи, допомоги та підтримки професора Тереси Астрамович-Лейк два тижні допомагали як волонтери у центрі CAMP Ostróda (м .Оструда).

Зокрема, наші студенти були звільнені від занять задля догляду за дітьми-біженцями (діти від 7 місяців до 17 років – близько 180 осіб). Волонтерська робота студентів полягала переважно у перекладі та інформаційному супроводі біженців.

Незабаром на прохання декана професора Йоанни Остроуч-Камінської впродовж 4 тижнів студенти також допомагатимуть у роботі з дітьми-біженцями в Психолого-педагогічній клініці № 1 в Ольштині.

Студенти кафедри ПМВ волонтерять у Польщі Студенти кафедри ПМВ волонтерять у Польщі Студенти кафедри ПМВ волонтерять у Польщі