Студенти кафедри ПЕЕТ відвідали Львівську обласну фітосанітарну лабораторію

Кафедра підприємництва та екологічної експертизи товарів
Фото з відвідин лабораторії

Студенти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» кафедри підприємництва та екологічної експертизи товарів Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола відвідали Державну установу «Львівська обласна фітосанітарна лабораторія», в якій проводять фітосанітарну експертизу різноманітної імпортної та вітчизняної рослинної продукції відповідно до міжнародних вимог і сертифікації відповідно до стандарту ISO/IEC 17025:2006.

Студентів ознайомили з дослідженням фітосанітарного стану рослин і продукції рослинного походження за такими видами аналізу: ентомологія, мікологія, бактеріологія, фітогельмінтологія, вірусологія та гербологія.

Спасибі директорці Львівської обласної фітосанітарної лабораторії Надії Кіш і завідувачці відділу фітосанітарного аналізу Оксані Калагурці за приділену увагу, цікаву зустріч і бажання подальшої співпраці!

Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії