Студенти кафедри ПЕЕТ відвідали лабораторію Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Кафедра підприємництва та екологічної експертизи товарів
Фото з відвідин лабораторії

18 жовтня 2023 року студенти І курсу спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» кафедри підприємництва та екологічної експертизи товарів Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола відвідали Львівську регіональну державну лабораторію Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Політехніки ознайомилися зі структурою, діяльністю лабораторії, що розташована на вул. Промислова, 7, її приладною базою, поспілкувалися з керівництвом та фахівцями.

Директор лабораторії Володимир Комар розповів про сферу акредитації, значення експертних досліджень для визначення безпечності харчових продуктів, наслідки для споживачів і важливість для суб’єктів підприємницької діяльності.

Про значення роботи відділу радіологічного контролю в умовах воєнного стану розповів начальник відділу Роман Сімонов.

Студенти, як майбутні фахівці в галузі підприємництва та торгівлі, набули актуальної інформації щодо досліджень секторів та відділів лабораторії, основних етапів підготовки і проведення експертизи харчової продукції, кормів, води тощо.

Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії Фото з відвідин лабораторії