Студенти кафедри обліку та аналізу отримали призи від PwC Lviv SDC

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Переможці змагань

У червні 2023 року шестеро студентів кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» залежно від здобутого місця у змаганні з аудиту отримали в подарунок фірмові парасолі, екосумки та павербанки від PwC Lviv SDC (компанія PricewaterhouseCoopers входить у «велику четвірку» міжнародних аудиторських фірм).

Призи отримали: Адріана Вінтоняк, Анастасія Баран (ОП-22), Тетяна Цісінська, Анастасія Горбкова (ОП-31), Андрій Поврозник, Денис Коваль (ОП-32). Ці студенти були найактивнішими, відповідаючи під час занять з дисципліни «Аудит», яку викладав професор кафедри обліку та аналізу Володимир Чубай. Саме він ініціював таке нагородження для популяризації професії аудитора й заохочення студентів до подальшого професійного розвитку. Студенти продемонстрували високий рівень знань і професійних умінь з дисципліни, аналітичні здібності та здатність оперативно формувати правильні висновки.

Кафедра висловлює вдячність PwC Lviv SDC за надані студентам призи та стимулювання до постійного професійного зростання!