Студенти кафедри обліку та аналізу ІНЕМ змагаються за стипендію від PwC Lviv SDC

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Заставка до матеріалу

У травні 2023 року відбудеться фінал змагання за здобуття стипендії від Львівської філії центру надання консультаційних послуг ТОВ «ПрайсуотерхаусКуперс» (PwC Lviv SDC). Змагання розпочалось у жовтні 2022 року, й відтоді студенти проходять підготовчі тренінги, виконують домашні завдання від провідних фахівців PwC Lviv SDC, підвищують рівень володіння англійською мовою і вдосконалюють soft skills.

Стипендія передбачена в розмірі 20000 гривень за один семестр у 2023 році. Її встановлюють під час фіналу змагання на основі результатів атестації професійних знань і навичок претендентів, яку здійснює PwC Lviv SDC спільно з кафедрою обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки.

Практика проведення попередніх змагань свідчить, що ця стипендія мотивує студентів ІІІ–IV курсів бакалаврату спеціальності «Облік і оподаткування», які навчаються в Університеті, до постійного вдосконалення свого професійного рівня, покращення результатів навчання й активізації науково-практичної діяльності.

За додатковою інформацією звертатися до ініціатора запровадження стипендії – доцента кафедри обліку та аналізу Володимира Чубая.

Про критерії, яким мають відповідати претенденти на здобуття стипендії, читайте на сайті кафедри обліку та аналізу Львівської політехніки.