Студенти кафедри обліку та аналізу ІНЕМ взяли участь у міжнародній науковій конференції в Польщі

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото з конференції

6–13 червня 2022 року студенти кафедри обліку та аналізу Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки Діна Кут (ОП-43), Юлія Кашпур (ОП-41), Ірина Саварин (ОП – 31), Іванна Лішнянська (ОП-31), Дарина Майковець (ОП-32) та Ірина Грицай (ОП -21) взяли участь у Міжнародній науковій конференції «Економіка ХХІ століття: актуальні тренди і проблематика», яка відбулась в Університеті Марії Кюрі-Склодовської в місті Любліні, Польща.

Всі доповіді були виконані на актуальну облікову тематику, і студенти кафедри виступали з ними англійською мовою.

Організатори провели для гостей конференції екскурсії у Старе місто Люблін та історичні пам’ятки Люблінської землі – Казімеж-Дольний, що розташований на східному березі ріки Вісла, та Палац у Козлувці.

Наукова дискусія у сфері економіки, фінансів та обліку, яку було розпочато на конференції, продовжилась на виїзді у польських горах Бещадах. Там студенти також активно відпочивали – здійснили сплив на каяках та понтонах по річці Сян, піднялись на Полонину Ветлінська висотою 1228 м, брали участь у різноманітних квестах і змаганнях.

Конференція збагатила присутніх новим досвідом, цікавими ідеями, дружніми відносинами. Учасники обговорили багато проблем, висловили побажання й надалі консолідувати зусилля на спільних платформах та сподівання на подальшу взаємну системну співпрацю, а також погодили наступні кроки щодо її реалізації: після перемоги України над російською агресією наступну конференцію провести у Львівській політехніці.

Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції Фото з конференції