Студенти спеціальності «Управління персоналом та економіка праці» відвідали виставку «Блокпост пам’яті»

Кафедра МПА Львівської політехніки
на виставці «Блокпост пам’яті»

20 березня 2019 року студенти спеціальності «Управління персоналом та економіка праці» і доцент кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Людмила Іванівна Мороз відвідали виставку «Блокпост пам’яті», присвячену захисникам української незалежності від сепаратизму та російської військової агресії, яка експонується в Львівському палаці мистецтв.

Екскурсовод-воїн, безпосередній учасник тих подій розповів студентам про своїх побратимів та їх родини. Продемонстрував реальні експонати з Іловайська та донецького аеропорту. Підсилив враження від побаченого фільм про мужність, відданість та жертовність українських бійців. Студенти могли в інтерактивній базі даних ознайомитися з інформацією про кожного українського воїна, який ціною свого життя захистив незалежність України та право на її демократичний розвиток. Екскурсія, що тривала 2,5 години, справила незабутнє враження на всіх присутніх.

Зокрема, студентка групи УП-41 Альона Захарець поділилася думками від побаченого і почутого:

– Складно описати власними словами свої відчуття в цю хвилину. Це не просто виставка картин чи ще чогось, це реальні історії про цілі життя, які були несправедливо та невчасно обірвані війною. Статистика і цифри не можуть сповна пробудити в нас того, що відчуваєш, коли слухаєш короткий життєпис наших бійців. На жаль, не завжди з хорошим закінченням. Саме такі заходи дозволяють зрозуміти весь масштаб нашого горя, яке стосується кожного. Бо кожне обірване життя, це чиїсь втрачені сини, батьки, брати і просто громадяни нашої країни. Ця виставка надихає рухатись далі та боротися за наше майбутнє у вільній, незалежній та економічно сильній державі.

на виставці «Блокпост пам’яті» на виставці «Блокпост пам’яті» на виставці «Блокпост пам’яті» на виставці «Блокпост пам’яті» на виставці «Блокпост пам’яті» на виставці «Блокпост пам’яті» на виставці «Блокпост пам’яті» на виставці «Блокпост пам’яті» на виставці «Блокпост пам’яті»