Студенти кафедри містобудування ІАРД побували з екскурсією в архітектурно-проєктній компанії 5Fstudiо

Кафедра містобудування Львівської політехніки
Фото з екскурсії

3 жовтня студенти групи АР-29 кафедри містобудування Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки та куратор групи Олена Білоус мали зустріч із директором архітектурно-проєктної компанії 5Fstudiо Андрієм Ігнатюком. Захід відбувся в офісі компанії, яка складається з команди молодих професіоналів, талановитих та амбітних архітекторів, дизайнерів, конструкторів та інженерів, яку очолює досвідчений архітектор. Кожен фахівець цієї компанії готовий запропонувати грамотні функціонально-технічні рішення в різних сферах проєктування – від генеральних планів населених пунктів до дизайну інтер’єрів та інжинирінгу.

Директор показав офіс, процес роботи компанії та на широкоформатному екрані продемонстрував основні досягнення у проєктуванні та реалізації проєктів за останні кілька років. Закликав майбутніх архітекторів поглиблювати свої знання в містобудуванні, ознайомлюватися з новими сучасними матеріалами, засобами, навчатися новому для того, щоби бути креативними, самодостатніми, цікавими проєктувальниками. Розказав про необхідність і вміння працювати в команді, бо тільки командною роботою досягається така багатовекторна діяльність.

Зустріч пройшла у теплій та невимушеній обстановці.

Знакові об’єкти архітектурно-проєктної компанії 5Fstudiо:

  • Rafael Restaurant у c. Зубра біля Львова;
  • Party bar Rafael;
  • Фітнес-центр Emily Gym;
  • Асадемія футболу «Рух» у м. Стрию;
  • Готельний комплекс у Сенегалі.
Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії