Студенти кафедри інформаційних систем та мереж ІКНІ навчаються у Вісмарському університеті

Кафедра інформаційних систем та мереж Львівської політехніки
Студенти кафедри ІСМ у Вісмарі

Після масштабного вторгнення рф в Україну, Вісмарський університет запросив студентів кафедри інформаційних систем та мереж Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій до себе для вивчення окремих дисциплін, надавши можливість надалі дистанційно навчатись у Львівській політехніці. 10 студентів скористались такою можливістю та приїхали у мальовниче місто Вісмар, розташоване на березі Балтійського моря.

Hochschule Wismar – це університет прикладних наук, технологій, бізнесу та дизайну, який часто демонструє високі результати в національних і регіональних рейтингах. Студенти-політехніки проживають у гуртожитку університету, двічі на тиждень відвідують курси німецької мови. Крім цього, вивчають математичні дисципліни у німецьких професорів. Для дистанційного навчання у Львівській політехніці Вісмарський університет виділив окрему аудиторію. Для українських студентів організовують цікаве проведення дозвілля й допомагають розв’язувати будь-які проблеми.

Перебуваючи за кордоном, студенти кафедри інформаційних систем та мереж не забувають про Україну. Поза навчанням вони займаються волонтерством у Німецькому Червоному Хресті, де допомагають сортувати і видавати гуманітарну допомогу для українських переселенців. А також вони активно відвідують демонстрації на підтримку України у Вісмарі та інших містах Німеччини.

Студенти кафедри інформаційних систем та мереж щиро вдячні німецьким колегам та професору Роланду Лареку за допомогу!

Студенти кафедри ІСМ у Вісмарі Студенти кафедри ІСМ у Вісмарі Студенти кафедри ІСМ у Вісмарі Студенти кафедри ІСМ у Вісмарі Студенти кафедри ІСМ у Вісмарі Студенти кафедри ІСМ у Вісмарі Студенти кафедри ІСМ у Вісмарі Студенти кафедри ІСМ у Вісмарі