Студенти кафедри ЕЛІ ознайомилися з виробництвом електронної техніки у львівському офісі компанії Renesas

Кафедра електронної інженерії Львівської політехніки
Фото з екскурсії

29 і 30 березня 2023 року працівники компанії Renesas Electronics Corporation провели екскурсію по своїх лабораторіях для студентів І та ІІ курсів спеціальності 171 «Електроніка» кафедри електронної інженерії Національного університету «Львівська політехніка». Зустріч проведено в рамках чинної угоди про співпрацю (Угода № 68-102-199 від 10.11.2022 року).

Компанія Renesas Electronics Corporation – японський виробник великих інтегральних мікросхем для мобільних телефонів та автомобільної електроніки зі штаб-квартирою в Токіо.

Під час екскурсії студентам розповіли про відділи характеризації (Characterization Team) та обладнання (Hardware Team). Також політехніків наочно ознайомили із сучасним обладнанням і програмним забезпеченням, яке працівники використовують у своїй роботі, з комплексною характеризацією електронної продукції під впливом зовнішніх чинників, яку застосовують в автомобілебудуванні й телекомунікаціях, технологічним маршрутом виготовлення інтегральних мікросхем та особливістю проведення комплексу тестувань їхніх характеристик.

За підсумками зустрічі сторони домовились про подальшу співпрацю.

Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії Фото з екскурсії