Студенти кафедри ДОА ознайомились із ландшафтними рішеннями нового громадського простору Львова

Кафедра дизайну та основ архітектури Львівської політехніки
Фото з відвідин простору

Облаштована частина громадського простору Львова Duck’s Lake біля озера «Налануй» зацікавлює своїми ландшафтними рішеннями. Завдяки гарному дизайну та увазі до деталей відкриті простори приваблюють відвідувачів на локацію.

В межах навчальної дисципліни «Проєктування інтер’єрів, частина 2 (КП)» студенти кафедри дизайну та основ архітектури Львівської політехніки аналізували можливості гармонійного вирішення комплексного завдання із моделюванням ландшафту навколо об’єкта, впроваджуючи новітні засоби і технології. Викладачки кафедри ДОА – доцентка, к.арх. Юліана Петровська і старша викладачка, док. філос. Анна Федак – звернули увагу студентів на формування системи декоративних насаджень на відкритих міських просторах, облаштування майданчиків для відпочинку, розміщення малих архітектурних форм та обладнання.

Знаковості цьому простору надає скульптурна композиція «Львівські руки», яку вважають візитівкою Львова та яка у певному ракурсі видається майже прозорою, що додає загадковості цьому артоб’єкту.

Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору Фото з відвідин простору