Студенти кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій ІЕСК отримали стипендію АТ «Львівгаз»

Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
Студенти кафедри АВКТ отримали стипендію АТ «Львівгаз»

У рамках співпраці Національного університету «Львівська політехніка» з Акціонерним товариством «Оператор газорозподільної системи «Львівгаз» (АТ «Львівгаз») діє програма заохочення кращих студентів Університету.

П’ятеро студентів, які навчаються за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», взяли участь у конкурсі на отримання стипендії за цією програмою. За його підсумками відбіркова комісія визначила переможців, серед яких – двоє студентів кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Інституту енергетики та систем керування:

  • Василь Чабан, студент другого (магістерського) рівня вищої освіти, група АВМ-22;
  • Андрій Левченко, студент бакалаврського рівня вищої освіти, група АВ-42.

Переможці конкурсу ознайомились із сучасними лабораторіями АТ «Львівгаз» та виробництвом газорегуляторних установок, розробленим на основі найкращого досвіду європейських компаній.

У вівторок, 27 грудня 2022 року, на засіданні Вченої ради Національного університету «Львівська політехніка» представники АТ «Львівгаз» – начальник управління з персоналу Валерій Кулійчук та начальник відділу лабораторних вимірів Руслан Сич – вручили студентам цінні подарунки та дипломи переможців конкурсу.

Як зазначив Валерій Кулійчук, АТ «Львівгаз» планує розширити співпрацю з Львівською політехнікою, зокрема щодо передавання обладнання для оновлення лабораторій кафедр автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій (ІЕСК) та теплогазопостачання і вентиляції (ІБІС).

Студенти кафедри АВКТ отримали стипендію АТ «Львівгаз» Студенти кафедри АВКТ отримали стипендію АТ «Львівгаз» Студенти кафедри АВКТ отримали стипендію АТ «Львівгаз» Студенти кафедри АВКТ отримали стипендію АТ «Львівгаз» Студенти кафедри АВКТ отримали стипендію АТ «Львівгаз» Студенти кафедри АВКТ отримали стипендію АТ «Львівгаз»