Студенти кафедри АВКТ прослухали онлайн-лекцію випускника кафедри, DevOps-розробника Андрія Назарука

Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
Скріншот з онлайн-лекції

24 травня 2023 року на кафедрі автоматизації та комп’ютерно інтегрованих технологій Інституту енергетики та систем керування Львівської політехніки у форматі Zoom-конференції відбулась онлайн-лекція випускника кафедри Андрія Назарука для студентів третього курсу бакалаврату, які вивчають у цьому семестрі дисципліну «Хмарні технології та глобальні бази даних».

Андрій Назарук, який сьогодні обіймає посаду Senior DevOps Engineer у компанії Eleks, вже понад 10 років працює у сферах, дотичних до галузі автоматизації, зокрема і в ІТ, де розв’язує різноманітні бізнес-задачі з використанням сучасних хмарних технологій. Під час лекції студенти дізналися про основних гравців на світовому ринку хмарних послуг, про поширені моделі надання послуг за допомогою хмарних технологій, а також про те, як саме автоматизація допомагає розробникам бути ефективними та гнучкими у реалізації складних проєктів. Андрій також поділився зі студентами особистим досвідом застосування хмарних технологій у своїй практичній діяльності, відповів на запитання слухачів, а також закликав студентів старанно навчатись, щоб у майбутньому якісно долучитись до розбудови нашої країни.

Зустріч відбулася в дружній атмосфері, а тема лекції та поданий матеріал надзвичайно зацікавили студентів і підштовхнули до активного обговорення.

Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції Скріншот з онлайн-лекції