Студенти кафедри АВКТ ознайомилися з кар’єрними можливостями у компанії ПрАТ «Концерн Хлібпром»

Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
Скріншот з онлайн-презентації

9 червня Студія кар’єри відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Львівської політехніки спільно з кафедрою автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій Інституту енергетики та систем керування організували та провели в онлайн-форматі презентацію кар’єрних можливостей від ПрАТ «Концерн Хлібпром».

Провідна менеджерка з підбору персоналу компанії Інна Овчаренко розповіла про структуру ПрАТ «Концерн Хлібпром», зокрема зазначила, що сьогодні компанія включає підприємства, розміщені у Львові та Львівській області, Вінниці, Києві. Це Львівський хлібзавод № 1, Львівський хлібзавод № 5, Вінницяхліб, Явірмлин, завод хлібобулочних напівфабрикатів.

Під час презентації Інна Овчаренко розповіла про діяльність компанії, ознайомила учасників із перспективами працевлаштування та розвитку кар’єри для студентів і випускників, дала чіткі інструкції щодо поетапних кроків для початку кар’єри у концерні. Вона розповіла про обов’язки та особливості роботи служби контрольно-вимірювальних приладів і автоматики (КВПіА) на підприємствах та важливу роль фахівців з автоматизації у діяльності компанії.

Окрім цього, студентам запропонували розглянути відкриті вакансії в компанії ПрАТ «Концерн Хлібпром», зокрема інженера КВПіА, інженера-електрика, й розповіли про вимоги до цих відкритих пропозицій.

Під час зустрічі студенти мали можливість поставити запитання спікерам та зіставити вимоги компанії ПрАТ «Концерн Хлібпром» до фахівців з автоматизації з переліком компетентностей, які вони здобувають під час навчання в Університеті.

Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації Скріншот з онлайн-презентації