Студенти кафедри АІП зустрілися з директоркою регіональної філії ДП «Національні інформаційні системи»

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Фото із зустрічі

Нещодавно студенти академічної групи ПВ-26 кафедри адміністративного та інформаційного права Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки в рамках вивчення навчальної дисципліни «Адміністративне право, частина 2» отримали можливість поспілкуватися з директоркою Львівської регіональної філії державного підприємства «Національні інформаційні системи» Іриною Дейнекою.

Тематика зустрічі стосувалася функціонування Єдиних та Державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України. Гостя розповіла студентам про види реєстрів та особливості їхньої роботи, а також про заходи безпеки, які вживають для захисту інформації реєстрів. Також обговорила зі студентами перспективи майбутнього працевлаштування у ДП «Національні інформаційні системи». Всі присутні отримали вичерпні відповіді на додаткові запитання.

Кафедра АІП дякує Ірині Степанівні за пізнавальну розмову та інформативну лекцію і сподівається, що це ще один крок уперед для формування та навчання кваліфікованих юристів!

Фото із зустрічі Фото із зустрічі