Студенти ІТРЕ Львівської політехніки здобули яскраву перемогу на Всеукраїнській олімпіаді з телекомунікацій

ІТРЕ Львівської політехніки
фасад головного корпусу Політехніки

В Одеській національній академії зв’язку імені О.С. Попова відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Телекомунікації та радіотехніка» спеціальностей «Телекомунікації», «Телекомунікаційні системи і мережі» та «Інформаційні мережі зв’язку».

В олімпіаді взяли участь 48 студентів із 9 закладів вищої освіти ІІІ–ІV рівнів акредитації з 8 міст України: Києва, Харкова, Львова, Одеси, Полтави, Сум, Запоріжжя та Чернівців. Упродовж змагань учасники олімпіади розв’язували завдання з дисциплін «Телекомунікаційні системи передачі», «Напрямні системи електричного та оптичного зв’язку», «Теорія електрозв’язку», «Системи комутації та розподілу інформації», «Обчислювальна техніка та мікропроцесори», «Системи мобільного зв’язку», «Телекомунікаційні та інформаційні мережі», «Інтернет-сервіси та технології».

За підсумками олімпіади студенти Інституту телекомунікацій, радіоелектроніки та електронної техніки Національного університету «Львівська політехніка» вибороли дипломи найвищого ґатунку.

  • Валентин Файчук (студент групи ТК-43) посів ІІІ місце в особистому заліку зі спеціальності «Телекомунікації».
  • За підсумками олімпіади зі спеціальності «Телекомунікації» команда Національного університету «Львівська політехніка» у складі Валентина Файчука, Станіслава Журавля, Володимира Багрія, Анни Петричкович здобула ІІ місце.
  • За спеціальністю «Інформаційні мережі зв’язку» Андрій Дух (студент групи ТРІМ-11) посів І місце в особистому заліку, Назарій Луців (студент групи ТРІМ-11) – ІІ місце, Олена Гордійчук-Бублівська отримала грамоту за найоригінальніший розв’язок задачі з дисципліни «Системи мобільного зв’язку».
  • За підсумками олімпіади зі спеціальності «Інформаційні мережі зв’язку» команда Національного університету «Львівська політехніка» виборола І місце.
  • За спеціальністю «Телекомунікаційні системи та мережі» Дмитро Остапенко (студент групи ТРІМ-11) посів І місце в особистому заліку, Богдан Шубин (студент групи ТРІМ-11) – ІІ місце, Петро Никончук (студент групи ТРМ-11) – ІІІ місце.
  • За підсумками олімпіади зі спеціальності «Телекомунікаційні системи та мережі» команда Національного університету «Львівська політехніка» здобула І місце.
диплом диплом диплом диплом диплом диплом диплом диплом диплом диплом диплом диплом диплом