Студенти IT-спеціальностей Львівської політехніки відвідали семінар-лекцію «Introduction to Connectivity World»

Кафедра ЕОМ львівської політехніки
учасники семінару-лекції «Introduction to Connectivity World»

Днями у львівському офісі міжнародної аутсорсингової компанії Ostware Services відбувся семінар-лекція «Introduction to Connectivity World».

В межах заходу старший програмний інженер компанії Віталій Дутка, програмний інженер Сергій Марчук та competence-менеджер Ігор Саламін, які є випускниками кафедри електронних обчислювальних машин Львівської політехніки, коротко окреслили сучасні тренди мережного проектування, докладно зупинившись на перспективному для компанії напрямі досліджень – програмно-конфігурованих мережах (Software-Defined Networking – SDN). Студенти мали змогу дізнатися про технології, з якими працює компанія, методи аналізу ринку і впровадження інновацій у процес розробки нових продуктів.

Цікавою для слухачів виявилась інформація щодо розробки мережевих протоколів, віртуалізації мережевих функції, технології Інтернету речей, а також про те, як потрапити на роботу в Ostware, зокрема які знання і навики для цього потрібні.

Після теоретичної частини студентам продемонстрували відео про проекти технічного клубу компанії, пов’язані з напрямом досліджень «Інтернет речей», а також провели екскурсію офісним приміщенням, де студіююча молодь побачила робочі будні працівників.

Зазначимо, що семінар-лекцію організувала Ostware Services спільно зі старшим викладачем кафедри електронних обчислювальних машин Національного університету «Львівська політехніка» Анатолієм Ігнатовичем. Ostware Services – IT-компанія, яка надає послуги у сферах програмного забезпечення для мережевих пристроїв, пристроїв телекомунікації та мультимедіа. Станом на січень 2016 року понад 50% працівників компанії – випускники напряму підготовки «Комп’ютерна інженерія» Національного університету «Львівська політехніка».

семінар-лекція «Introduction to Connectivity World» семінар-лекція «Introduction to Connectivity World» семінар-лекція «Introduction to Connectivity World» учасники семінару-лекції «Introduction to Connectivity World»