Студенти ІППТ взяли участь у вебінарі від НБУ щодо цифровізації у сфері фінансових послуг

Кафедра фінансів, обліку та аналізу Львівської політехніки
Заставка до вебінару

29 березня 2023 року кафедра фінансів, обліку та аналізу Інституту підприємництва та перспективних технологій Львівської політехніки організувала для студентів-фінансистів участь у вебінарі, який проводив Національний банк України. Захід відбувся з ініціативи Лева Кльоби – доцента кафедри фінансів, обліку та аналізу Львівської політехніки.

Цей вебінар – один із заходів НБУ з нагоди Всесвітнього тижня грошей, який в цьому році проходить у більш ніж 100 країн світу з 20 березня до 2 квітня. Тема – «Сучасні технології, цифровізація та чат GPT у сфері фінансових послуг». Модератором події була Вікторія Ролік – головна експертка Управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності НБУ.

Студенти-фінансисти ІППТ почули актуальну, пізнавальну, цікаву та корисну інформацію. Також учасниками вебінару були навчально-педагогічні працівники кафедри ФОА – доценти Оксана Садура, Лев Кльоба і Ореста Щербан.

Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару Скріншот з онлайн-семінару