Студенти Інституту підприємництва та перспективних технологій відвідали надсучасний офіс ІТ-компанії «N-iX»

ІППТ Львівської політехніки
Студенти ІППТ відвідали надсучасний офіс ІТ-компанії «N-iX»

Нещодавно студенти Інституту підприємництва та перспективних технологій Національного університету «Львівська політехніка» відвідали одну з найвідоміших та найперспективніших ІТ-компаній Львова – «N-iX».

Екскурсія пройшла надзвичайно цікаво: студенти ознайомилися з проектами компанії та історією створення «N-iX», почули поради від рекрутера щодо оформлення резюме, побували на одному з поверхів компанії, де розробляють ігри. А в інтерактивній частині кожен мав змогу пограти у гру віртуальної реальності, отримати подарунок та «підтримати» свій організм солодощами.

Учасники заходу висловлюють подяку керівництву компанії «N-iX» за надану можливість побувати на екскурсії у надсучасному офісі компанії і сподіваються, що отриманий досвід підвищить зацікавленість студентів в освоєнні своєї спеціальності.

Студенти ІППТ відвідали надсучасний офіс ІТ-компанії «N-iX» Студенти ІППТ відвідали надсучасний офіс ІТ-компанії «N-iX» Студенти ІППТ відвідали надсучасний офіс ІТ-компанії «N-iX» Студенти ІППТ відвідали надсучасний офіс ІТ-компанії «N-iX» Студенти ІППТ відвідали надсучасний офіс ІТ-компанії «N-iX»