Студенти ІППТ ознайомилися з виставкою книг, присвяченою Всесвітньому тижню грошей

Кафедра фінансів, обліку та аналізу Львівської політехніки
Фото з виставки

20 березня 2023 року студенти Коледжу інноваційних технологій Інституту підприємництва та перспективних технологій мали можливість ознайомитись у бібліотеці Інституту з виставкою літератури з тематики «Історія грошей», «Гроші та кредит», «Банківська система», «Фінанси», «Фінансовий ринок». Завідувачка бібліотеки Яна Печериця підготувала для студентів експозицію підручників та навчальних посібників, серед авторів яких є й науково-педагогічні працівники Львівської політехніки.

Студенти почули цікаву інформацію про Всесвітній тиждень грошей та про заходи, які планує провести кафедра фінансів, обліку та аналізу. 23 березня заплановано провести семінар на тему «Історія грошей різних країн світу».

Студентка групи ФБМС-31 Софія Бльок розказала всім присутнім про історію грошей Польщі. За активну участь у підготовці заходів, присвячених Всесвітньому тижню грошей, Софія отримала подарунок – навчальний посібник «Банківська система». Авторами цього навчального посібника є навчально-педагогічні працівники Львівської політехніки – професорка Марія Бондарчук, професор Ігор Алєксєєв і доцент Лев Кльоба.

Активними учасники підготовки та проведення цього заходу були Наталія Батьковець, директорка Коледжу інноваційних технологій ІППТ, та Орися Волошин – доцентка кафедри ФОА.

Захід відбувся з ініціативи Лева Кльоби – доцента кафедри фінансів, обліку та аналізу Львівської політехніки.

Докладніше – на сторінці кафедри фінансів, обліку і аналізу у соцмережі Фейсбук.

Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки Фото з виставки