Студенти Інституту права, психології та інноваційної освіти зустрілися з Героєм України Володимиром Жемчуговим

ІППО Львівської політехніки
Володимир Жемчугов зі студентами

3 березня 2020 року студенти Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти Національного університету «Львівська політехніка» зустрілися з Героєм України, учасником спротиву російській агресії на Донбасі Володимиром Жемчуговим. Під час зустрічі він презентував всеукраїнський проєкт «Бранці Кремля», заснований Міністерством інформаційної політики у вересні 2018 року, у рамках якого студенти мали нагоду переглянути презентаційний ролик фільму, знятого до четвертої річниці спротиву кримчан російській анексії Криму. Фільм, можна знайти у вільному доступі на YouTube.

Також Володимир Жемчугов розповів про власний шлях – від звичайного мешканця Донбасу до волонтера-захисника, активного учасника спротиву російській агресії на Луганщині та про перебування у полоні бойовиків так званої «ЛНР», куди він потрапив з пораненням внаслідок підриву на розтяжці.

на зустрічі з Героєм України Володимиром Жемчуговим на зустрічі з Героєм України Володимиром Жемчуговим на зустрічі з Героєм України Володимиром Жемчуговим