Студенти Інституту права, психології та інноваційної освіти зустрілись із меценатом з Великобританії

Кафедра адміністративного та інформаційного права
Фото із зустрічі у Львівській політехніці

Важко визначити точну кількість українців, залучених до волонтерської діяльності під час повномасштабної війни в Україні, оскільки волонтерство за цей час набувало різних форм і охоплювало широке коло осіб та груп.

Проте особливої уваги й подяки заслуговують волонтери-іноземці, які добровільно віддають свій час, енергію та навички для допомоги іншим та підтримки різних благодійних і громадських ініціатив. Одним з таких волонтерів є Andreas Kleanthis із Великої Британії, який систематично вкладає свій час, талант і ресурси у втілення соціально корисних проєктів і допомоги Збройним силам України.

Студенти Інституту права, психології та інноваційної освіти Львівської політехніки та науково-педагогічні працівники мали можливість зустрітися з Андреасом на відкритій лекції, поспілкуватися про його волонтерську діяльність, переглянути світлини десятків візитів з допомогою в Україну, пережити разом емоційні спогади з місць деокупації від російської армії.

Від студентів лунали слова вдячності та прохання не припиняти волонтерську діяльність, оскільки серед присутніх були й такі, хто знає Андреаса ще з 2022 року.

Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці Фото із зустрічі у Львівській політехніці