Студенти Інституту підприємництва та перспективних технологій активно слухають в онлайні гостьові лекції

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Афіша однієї з лекцій

Попри карантинні умови навчання, представники організацій-роботодавців та колишні випускники Львівської політехніки продовжують активно співпрацювати з кафедрою фінансів, обліку та аналізу Інституту підприємництва та перспективних технологій. Про це повідомив завідувач кафедри ФОА Павло Гориславець, а детальніше розповів про ці заходи координатор проведення гостьових лекцій, доцент кафедри Лев Кльоба.

Скажімо, у березні відбулися три гостьові онлайн-лекції для студентів 4–5 курсів, які вивчають дисципліни: «Управління фінансовими ризиками», «Маркетинг фінансових послуг» і «Менеджмент персоналу». У вільний від лекцій та практичних занять час до вебінарів долучаються третьокурсники.

Їх зорганізували представники Кредобанку: директор департаменту маркетингу Андрій Мельник, виконавчий директор вертикалі ризиків Орест Кореновський, керівниця департаменту управління персоналом Олена Скиба, директорка департаменту управління операційним ризиком Мар’яна Мазепа-Сидор.

Андрій Мельник розповів майбутнім фінансистам про маркетинг у сучасному світі. Орест Кореновський – про ефективну систему управління ризиками як конкурентну перевагу банку. Олена Скиба зосередилася на особливостях управління персоналом банку в сучасних умовах, а Мар’яна Мазепа-Сидор – на управлінні операційним ризиком банку.

Вже на початку квітня директорка департаменту управління комплаєнс-ризиком Кредобанку Христина Брухаль темою онлайн-зустрічі зі студентами обрала управління комплаєнс-ризиком банку.

Перелік лекцій Афіша однієї з лекцій Афіша однієї з лекцій Афіша однієї з лекцій Афіша однієї з лекцій Афіша однієї з лекцій