Студенти Інституту енергетики та систем керування організували благодійний турнір з мініфутболу і збір коштів для ЗСУ

Ірина Мартин, Центр комунікацій Львівської політехніки
Фото з турніру

14 жовтня, у День захисників і захисниць України, що збігається зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем Українського козацтва і Днем Української Повстанської Армії, Колегія та профбюро студентів Інституту енергетики та систем керування організували серед студентів інституту благодійний турнір з мініфутболу, а також збір коштів для Збройних сил України. 80 відсотків зібраних коштів організатори заходу переказали фонду «Повернись живим».

– Ми думали, як можемо зараз зібрати та зацікавити студентів, щоб підтримати захисників України, адже тривалий час навчалися онлайн. У процесі підготовки до цього заходу адміністрація інституту, зокрема директор Андрій Лозинський, усіляко нас підтримувала. Завдяки активності нашої команди та небайдужості дирекції інституту спільними зусиллями вдалося і команди зібрати, і учасників заходу згуртувати, і корисно для здоров’я провести час, і, що дуже важливо, долучитися до підтримки Збройних сил України, – коментує голова Колегії та профбюро студентів ІЕСК Анастасія Попова.

Натхнення учасникам спортивного змагання додала присутність волонтера Богдана Зданевича, а також футболіста ФК «Львів» Артура Ременяка, які завітали на турнір. Гості подарували студентам футболку з підписами гравців ФК «Львів», яку за донати для ЗСУ розіграють у соціальних мережах. На заході був присутній та підтримував студентів представник дирекції ІЕСК Ігор Головач. Варто сказати, що традицію спільного відкриття таких заходів та нагородження переможців на них започатковано в ІЕСК 2015 року.

Фото з турніру Фото з турніру Фото з турніру Фото з турніру Фото з турніру Фото з турніру Фото з турніру Фото з турніру Фото з турніру Фото з турніру Фото з турніру Фото з турніру Фото з турніру Фото з турніру