Студенти Інституту права та психології взяли участь в урочистій посвяті першокурсників

ІНПП Львівської політехніки
урочиста посвята в першокурсники

2 вересня 2019 року на площі Святого Юра біля пам’ятника Митрополитові Андрею Шептицькому студенти Навчально-наукового інституту права та психології взяли участь в урочистій посвяті першокурсників у студенти Національного університету «Львівська політехніка».

Після врочистого заходу у Навчально-науковому інституті права та психології відбулася зустріч директора ІНПП, доктора юридичних наук, професора, заслуженого юриста України Володимира Ортинського зі студентами-правниками, журналістами, психологами, педагогами та їхніми батьками.

Директор Інституту права та психології наголосив на важливості обрання правильного шляху першокурсниками, а також висловив сподівання, що всі студенти прикладуть зусиль для якісного й повноцінного опанування фаху.

Також про особливості навчання та поширені організаційні питання розповіли студентам заступник директора Навчально-наукового інституту права та психології з наукової та міжнародної діяльності, доктор юридичних наук, професор Тарас Гарасимів і декан бакалаврату, доктор юридичних наук, доцент Ірина Хомишин.

урочиста посвята в першокурсники урочиста посвята в першокурсники