Нагороди отримали найкращі: студенти ІНПП – серед переможців обласного конкурсу творчих та наукових робіт

Тарас Гарасимів, заступник директора ІНПП Львівської політехніки
переможці конкурсу творчих та наукових робіт

Наприкінці 2017 року підбито підсумки конкурсу творчих та наукових робіт серед майбутніх правників, який організувала прокуратура Львівської області.

Конкурс відтепер стане щорічний: спільний наказ «Про співпрацю та комунікацію між відомствами» у жовтні минулого року підписали Генеральний прокурор України Юрій Луценко та міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. У наказі передбачено залучити прокурорів до проведення правоосвітніх навчань школярів та студентів.

У конкурсі на теми прокурорсько-слідчої діяльності на Львівщині взяло участь 27 спудеїв п’яти провідних навчальних закладів міста, серед яких – студенти Інституту права та психології Львівської політехніки.

Студенти-правники цьогоріч шукали відповіді та давали свої пропозиції щодо «7 кроків до покращення роботи прокурора» та «7 кроків прокурора назустріч суспільству». Творчі доробки оцінювала комісія, куди ввійшли працівники прокуратури та представники навчальних закладів міста.

Щоб вручити нагороди та учасникам першого конкурсу творчих та наукових робіт, до інституту завітав прокурор Львівської області Юрій Квятківський, тож цього дня дипломи прокурора Львівської області отримали магістри першого року навчання кафедри адміністративного та інформаційного права Назарій-Лев Йосифович, Мар’яна Демчишак та Михайло Занько.

переможці конкурсу творчих та наукових робіт переможці конкурсу творчих та наукових робіт переможці конкурсу творчих та наукових робіт