Студенти-психологи освоїли тренінгову діяльність: представники ІНПП провели низку тренінгів для молоді

Наталія Павлишин, тижневик «Аудиторія»
на тренінгу для молоді

Як вдало поєднати теоретичні знання і практику, знають студенти спеціальності «Психологія» Інституту права і психології. Їхні навички тренінгової роботи вже дали перші паростки. Разом із науковим керівником молодь провела низку соціально-психологічних тренінгів для школярів, студентів у різних закладах.

Так, четвертокурсниці Олеся Заяць і Катерина Паньків були кo-тренерами (помічниками) на науково-практичній конференції, що відбулася у ЛНУ ім. І. Франка. До проведення тренінгу залучили й студентів третього курсу, які вивчають предмет «Дефектологія» та магістрантів, які обрали предмет «Психологічна допомога дітям із вадами розвитку» за власним бажанням.

Ще двоє студентів – Діана Карачун (4 курс) та Юрій Федорович (3 курс) зі своїм викладачем Ларисою Малинович узяли участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології розвитку ресурсів особистості» в Херсонському державному університеті. У рамках заходу студенти провели майстер-клас «Успішне працевлаштування молоді з порушеннями в розвитку: від мрій до цілей».

Успішний досвід політехніки здобули й після практичного заняття на базі дитячого садочка № 121 у Львові з діагностики психологічної готовності дітей до навчання в школі. Деякі четвертокурсники навіть отримали запрошення від адміністрації для проходження практики з майбутнім працевлаштуванням і побажання провести тренінги для педагогів та батьків.

на тренінгу для молоді на тренінгу для молоді на тренінгу для молоді