Студенти Інституту економіки і менеджменту відвідали спільне українсько-англійське підприємство «Галка Лтд»

Кафедра менеджменту організацій Львівської політехніки
на екскурсії

Студенти І–V курсів Національного університету «Львівська політехніка» закріплюють набуті теоретичні знання на виробничих екскурсіях, які вкотре організовує кафедри менеджменту організацій Інституту економіки і менеджменту.

Цього разу студенти відвідали спільне українсько-англійське підприємство «Галка Лтд», яке сьогодні є не тільки провідним потужним сучасним підприємством, де застосовують новітні технології, але й виробництвом з принциповими позиціями щодо збереження натуральності та екологічності сировини, на основі якої випускають високоякісну готову продукцію.

У ході екскурсії, яку для політехніків проводив головний технолог підприємства, студенти ознайомилися з циклом виробництва – від обробки зеленого кавового зерна (яке гості змогли оцінити, тримаючи в руках, та порівняти з іншими зернами) до створення готового продукту. Студенти відвідали цех обсмаження кавових зерен і лабораторію, в якій визначають ступінь просмажування. Також ознайомилися з двома конвеєрними лініями пакування меленої та натуральної кави.

А наприкінці екскурсії представників Університету пригощали ароматним лате…