Студенти Інституту економіки і менеджменту відвідали Лівчицьку спеціалізовану школу-інтернат

За матеріалами Освітнього порталу Львівщини
Студенти ІНЕМ відвідали Лівчицьку спеціалізовану школу-інтернат

Нещодавно комунальний заклад Львівської обласної ради «Лівчицька спеціалізована школа-інтернат І–ІІ ст.» приймала гостей – студентський колектив соціально-правового відділу Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка». Студенти приїхали, аби поспілкуватися з вихованцями інтернату, розважити їх цікавими заняттями, довідатися про нагальні потреби.

Зустріч відбулася у товариській, веселій обстановці. Спілкування здебільшого проходило в спортивному залі, де гості грали з дітьми в різні ігри, розповідали один про одного, жартували і фотографувалися. І хоча діти по-різному виявляли свій інтерес до нових знайомих, але всі були активні й зацікавлені. А гості, у свою чергу, були приємно вражені тим, що наші вихованці мають такі різноманітні таланти, піклуються про тварин, які живуть на території школи.

Студенти пообіцяли допомогти інтернату з дитячим спортивним взуттям, яке швидко зношується, та з сіткою на стіни спортзалу.

Одним словом, всі отримали від зустрічі приємні емоції і спогади, а найперше – діти, для яких важливою є мінімальна увага, щира посмішка і розмова. Сподіваємося, що це не остання така зустріч зі студентами Львівської політехніки.

Студенти ІНЕМ відвідали Лівчицьку спеціалізовану школу-інтернат Студенти ІНЕМ відвідали Лівчицьку спеціалізовану школу-інтернат Студенти ІНЕМ відвідали Лівчицьку спеціалізовану школу-інтернат