Студенти ІНЕМ – серед переможців Всеукраїнського конкурсу наукових робіт з обліку та оподаткування

Кафедра ОА Львівської політехніки
афіша конкурсу

У Національній академії статистики, обліку та аудиту (м. Київ) відбувся перший етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із галузі знань і спеціальності «Облік та оподаткування».

На конкурс зі спеціальності «Облік та оподаткування» подано 118 студентських наукових робіт від 127 авторів із 66 закладів вищої освіти України.

Відповідно до Положення про конкурс переможців конкурсу мали визначати за підсумками ІІ туру на підсумковій науково-практичній конференції. Однак, відповідно до рекомендацій ДНУ Інститут модернізації змісту освіти МОН України (лист від 12.03.2020 № 221/19-713), Оргкомітет конкурсу прийняв рішення підвести підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у 2019/2020 рр. за результатами першого етапу.

Отож, за підсумками конкурсу дипломом ІІ ступеня нагороджено студентку групи ОП-42 Мар’яну Паньків (науковий керівник – к.е.н., доцент О.І. Грицай), а дипломом ІІІ ступеня – студентку групи ОП-43 Ірину Приступляк (науковий керівник – к.е.н., доцент В.В. Гик).