Студенти ІНЕМ розпочали навчання за програмами подвійних дипломів у Гірничо-металургійній академії у Кракові

ІНЕМ Львівської політехніки
студенти в Гірничо-металургійній академії у місті Кракові

1 жовтня 2018 року в Гірничо-металургійній академії у місті Кракові (Республіка Польща) відбулося урочисте відкриття нового 2018/2019 навчального року.

Це уже всоте Академія відчиняє свої двері для абітурієнтів. Як і щороку, її лави поповнили студенти Навчально-наукового інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка», що навчатимуться на другому (магістерському) рівні вищої освіти за програмами подвійних дипломів.

Участь в урочистостях взяли представники органів державної влади та місцевого самоврядування, науковці, підприємці, дипломати, фундатори академічних стипендій, а також працівники та студенти Академії. Делегацію Львівської політехніки очолив декан Інституту економіки і менеджменту доцент Юрій Малиновський.

студенти в Гірничо-металургійній академії у місті Кракові студенти в Гірничо-металургійній академії у місті Кракові студенти в Гірничо-металургійній академії у місті Кракові студенти в Гірничо-металургійній академії у місті Кракові студенти в Гірничо-металургійній академії у місті Кракові студенти в Гірничо-металургійній академії у місті Кракові студенти в Гірничо-металургійній академії у місті Кракові студенти в Гірничо-металургійній академії у місті Кракові