Студенти Інституту економіки і менеджменту побували на відкритому занятті у навчальному центрі ТОВ «Клінгспор»

Кафедра ММП Львівської політехніки
Студенти ІНЕМ на відкритому занятті у ТОВ «Клінгспор»

Для студентів Інституту економіки і менеджменту Національного університету «Львівська політехніка» (група МЕУІ-11, спеціалізація «Управління інноваційною діяльністю») у межах дисципліни «Економіка інноваційного підприємства» відбулося відкрите заняття у навчальному центрі ТОВ «Клінгспор».

Співробітники Товариства цікаво подали студентам теоретичні знання та практичні навички з управління інноваціями на підприємстві з виробництва абразивних матеріалів. Досвідчені практики розкрили методи розв’язання конкретних проблем та навели аргументи щодо впровадження і продажу результатів інноваційної діяльності на прикладі компанії «Клінгспор».

Міжнародна компанія «Клінгспор» – один із провідних світових виробників високоякісної продукції для обробки поверхонь та різання матеріалів із 34 представництвами по всьому світу. В Україні має нове власне виробництво у місті Великі Мости Сокальського району Львівської області.

Студенти ІНЕМ на відкритому занятті у ТОВ «Клінгспор» Студенти ІНЕМ на відкритому занятті у ТОВ «Клінгспор» Студенти ІНЕМ на відкритому занятті у ТОВ «Клінгспор» Студенти ІНЕМ на відкритому занятті у ТОВ «Клінгспор» Студенти ІНЕМ на відкритому занятті у ТОВ «Клінгспор» Студенти ІНЕМ на відкритому занятті у ТОВ «Клінгспор» Студенти ІНЕМ на відкритому занятті у ТОВ «Клінгспор»